AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Kahve falında erkek arkadaşını başka kızla görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir