AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük emekler vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak ticarette başarılı olacağına, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakal tıraşı olduğunu görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek canla başla çalışacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir