AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin saçını uzamış görmek

Kahve falında erkeğin saçını uzamış görmek

Kahve falında erkeğin saçını uzamış görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin saçını uzamış gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin saçını uzamış görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzamış görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına inanılır.

Kahve falında saçı uzamış görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını uzamış görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzamış siyah saç görmek yaptığı işte sivrileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini saçı uzamış görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün saçını uzamış görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçının uzamasını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir