AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı uzamış görmek

Kahve falında saçı uzamış görmek

Kahve falında saçı uzamış görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, zor zamanların çok eskide kalacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında saçı uzamış gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında saçların uzamış olduğunu görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçların çok uzamış görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında saçımı uzamış görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı uzamış görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uzamış saç görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını uzamış görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının uzamasını görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir