AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzamış siyah saç görmek

Kahve falında uzamış siyah saç görmek

Kahve falında uzamış siyah saç görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yol göstereceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzamış siyah saç gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında uzamış siyah saç görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saçının uzamasını görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saçların çok uzamış görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını uzamış görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa saçın uzamasını görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçlarımı uzamış görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını uzamış görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir