AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçının uzamasını görmek

Kahve falında kendi saçının uzamasını görmek

Kahve falında kendi saçının uzamasını görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, fesat kimselerin çıkacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saçının uzamasını gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birinin saçlarını uzamış görmek sorununu kolayca çözeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında uzamış siyah saç görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzamış saç görmek bir üniversitede hoca olunacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı uzamış görmek insanları kıracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün saçını uzamış görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçların çok uzamış görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç uzamış görmek her şeyin gönlünce olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçımı uzamış görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir