AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynadığın oyunu görmek

Kahve falında oynadığın oyunu görmek

Kahve falında oynadığın oyunu görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, ahiret inancına göre yaşanacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oynadığın oyunu gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında oyun oynadığını görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halk oyunu oynadığını görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işarettir.

Kahve falında oynadığın oyunu görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin oyun havası oynadığını görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında oyun havası oynadığını görmek bazı iş birlikleri yapacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parkta oyun oynadığını görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında şans oyunu oynadığını görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir