AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı oynadığını görmek

Kahve falında ayı oynadığını görmek

Kahve falında ayı oynadığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı oynadığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında ayı oynadığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında ayı oynatmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında parkta oynadığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebekle oynadığını görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin oynadığını görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin oynadığını görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalettir.

Kahve falında tiyatroda oynadığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında çamurla oynadığını görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir