AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek hasta ise iyileşeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, bilakis malının çoğalacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin mahrem yerini görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini temizlemek mutlu olacağına ve güleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında mahrem yeri traş etmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borç ödemeye rivayet etmektedir.

Kahve falında mahrem yeri temizlemek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında mahrem yerini görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir