AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf söylemek

Kahve falında laf söylemek

Kahve falında laf söylemek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlara hayrının dokunacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında laf söylemek gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Kahve falında laf söylemek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında birine laf söylemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında laf duymak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında birine laf vermek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın lafını duymak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında birine laf sokmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında laf dalaşı etmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıza laf atmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir