AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kolunda bilezik görmek

Kahve falında erkek kolunda bilezik görmek

Kahve falında erkek kolunda bilezik görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, istediklerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkek kolunda bilezik görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin kolunda bilezik görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine delalettir.

Kahve falında koldan bilezik çıkarmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun kolunda bilezik görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda altın bilezik görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işarettir.

Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek keyfin bozulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir