AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadını dövmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın dövmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dövmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek sıkıntıların bir anda biteceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini dövmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı adam dövmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir