AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında boynuna gerdanlık takmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın gerdanlık görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın gerdanlık çalmak fedakârlıklar yapacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında altın gerdanlık satın almak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında altın gerdanlık almak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında altın gerdanlık takmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir