AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel göbek görmek

Kahve falında güzel göbek görmek

Kahve falında güzel göbek görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel göbek gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Kahve falında güzel göbek görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi göbek bağını görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbeğin kanadığını görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek toplamak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında göbeğe dokunmak mutlu ve keyifli hissedeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet eder.

Kahve falında göbek atan kadın görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında göbek fıtığı olduğunu görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir