AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin okuyan birini görmek

Kahve falında yasin okuyan birini görmek

Kahve falında yasin okuyan birini görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yasin okuyan birini gördüyseniz:

  • Hangisinin ne zaman uygulanacağınız süreç içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında yasin okunduğunu duymak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yasin okuyan görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin okuyamamak büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yasin okuyarak uyanmak malın bereketinin artmasına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yasin okumaya çalışmak şeytanın aklına uyacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasini okuyamadığını görmek başarıları ile tanınacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yasin okutmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, esenleyeceğine delalettir.

Kahve falında yasin okunmasını istemek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir