AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe sürme çekmek

Kahve falında erkeğe sürme çekmek

Kahve falında erkeğe sürme çekmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe sürme çekmek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında erkeğe sürme çekmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sürme çekmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine sürme çekmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sürme çekmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında göz sürme çekmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir