AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp yatmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle sarılıp yatmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak çok büyük paralar kazanılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine sarılıp yatmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir