AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle sarılıp yatmak

Kahve falında erkekle sarılıp yatmak

Kahve falında erkekle sarılıp yatmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında erkekle sarılıp yatmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, dertlerinin sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp yatmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp yatmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sarılıp yatmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak kendisini Allah yoluna adayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir