AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına yakılmak

Kahve falında kına yakılmak

Kahve falında kına yakılmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, asla yüksünmeyeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kına yakılmak gördüyseniz:

  • Rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında saçına kına yakılmış görmek hayal kırıklığına düşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına kına yakıldığını görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe kına yakıldığını görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet eder.

Kahve falında saça kına yakıldığını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek enerjisini toplayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına yakıldığını görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir