AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kına yakıldığını görmek

Kahve falında birine kına yakıldığını görmek

Kahve falında birine kına yakıldığını görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, sabrını zorlayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında kına yakıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçına kına yakılmış görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kına yakıldığını görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir