AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik ve kiraz görmek

Kahve falında erik ve kiraz görmek

Kahve falında erik ve kiraz görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, büyük ve güzel işler yapacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erik ve kiraz gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Kahve falında erik ve kiraz görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kiraz ve erik görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz erik görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında erik kiraz görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kiraz erik toplamak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sepette kiraz görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kiraz suyu görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir