AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette kiraz görmek

Kahve falında sepette kiraz görmek

Kahve falında sepette kiraz görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sepette kiraz gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında sepet dolusu kiraz görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine yorulur.

Kahve falında sepette kiraz görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir sepet kiraz görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, günahlarının affedileceğine delalettir.

Kahve falında hediye sepeti görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında kirli sepeti görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Kahve falında sepet içinde elma görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında sepet görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepette elma görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir