Kahve falında kiraz suyu görmek

Kahve falında kiraz suyu görmek ister istemez çok üzüleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kiraz suyu gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Kahve falında kiraz suyu görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz istemek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, anne baba duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz toplarken görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kızılcık kirazı yemek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kiraz yemek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacından kiraz yemek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz fidanı görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir