AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ve erik görmek

Kahve falında kiraz ve erik görmek

Kahve falında kiraz ve erik görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi anlamda rahatlamaya, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ve erik gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında kiraz erik toplamak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz erik görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erik kiraz görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine delalettir.

Kahve falında erik ve kiraz görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kiraz ve erik görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, sevdiklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında olmamış kiraz yemek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz toplandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış kiraz görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir