AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz erik görmek

Kahve falında kiraz erik görmek

Kahve falında kiraz erik görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına inanılır.

Kahve falında kiraz erik gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kiraz erik görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, doğru bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz ve erik görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erik ve kiraz görmek buna rağmen kazanç getireceğine, büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kiraz erik toplamak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, hüsrana uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik kiraz görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında dut ve kiraz yemek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz vermek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı ve kiraz görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, aralarından su sızmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir