AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve erik toplamak

Kahve falında incir ve erik toplamak

Kahve falında incir ve erik toplamak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, sorunlarının da çözüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ve erik toplamak gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Kahve falında incir ve erik toplamak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erik ve incir toplamak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı incir toplamak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Kahve falında dalından incir toplamak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah incir topladığını görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir topladığını görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir yemek ve toplamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında mor incir toplamak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir