AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir topladığını görmek

Kahve falında incir topladığını görmek

Kahve falında incir topladığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, nasiplerini alacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir topladığını gördüyseniz:

  • Belli nedenler üzerine düşünürken herkesi içine alacak şekilde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında dikenli incir toplamak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil incir toplamak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında incir yaprağı toplamak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir topladığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında olgun incir toplamak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında incir yemek ve toplamak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz incir toplamak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir