AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin mezarında ağlamak

Kahve falında annenin mezarında ağlamak

Kahve falında annenin mezarında ağlamak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya işinizi tamamen değiştirmenize yardım edebilecek çok sayıda fikriniz var.

Kahve falında annenin mezarında ağlamak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar ağlamak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara gidip ağlamak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ruhunu güzelleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, bedeninin şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında ağlamak tüm sorunlarının biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir