AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik ağacından düşmek

Kahve falında erik ağacından düşmek

Kahve falında erik ağacından düşmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erik ağacından düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Kahve falında erik ağacından düşmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan sarı erik toplamak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında ağactan erik yemek mevki kaybına uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta siyah erik görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan erik koparıp yemek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işarettir.

Kahve falında siyah erik ağacı görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir