AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağactan erik yemek

Kahve falında ağactan erik yemek

Kahve falında ağactan erik yemek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zor bir işe girileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kindar olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, galibiyetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağactan erik yemek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan erik koparıp yemek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ağactan erik yemek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik yemek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparıp yemek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta erik yemek eşlerin muhabbetinin artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında erik ağacından erik yemek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacından erik yemek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir