AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, sıkıntı yaşanacağına, çıkmaza düşeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil erik ağaçları gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacında yeşil erik görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparmak aksiliklerin son bulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparıp yemek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak ilerleyeceğine, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta yeşil erik görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik yemek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir