AnaSayfa / Genel / Kahve falında epilepsi hastası görmek

Kahve falında epilepsi hastası görmek

Kahve falında epilepsi hastası görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, itibarını zedeleyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında epilepsi hastası gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında epilepsi hastası görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında epilepsi nöbeti geçirmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında epilepsi görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalidenin hasta olduğunu görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kanser hastası görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babasının hasta olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında hastanede hasta ziyaret etmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında çok hastalandığını görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir