AnaSayfa / Genel / Kahve falında enkaz altında kalmak

Kahve falında enkaz altında kalmak

Kahve falında enkaz altında kalmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, başka alanlara yöneleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında enkaz altında kalmak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz bitişler olabilir.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında enkaz altında kalmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında enkazda kalmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında enkaz altından kurtulmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini enkaz altında görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında enkaz altından çıkmak ters giden işlerin de düzeleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında enkazdan çıkmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir