AnaSayfa / Genel / Kahve falında enkazda kalmak

Kahve falında enkazda kalmak

Kahve falında enkazda kalmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında enkazda kalmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Kahve falında enkazda kalmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında enkaz altında kalmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak canının kıymetini bileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalettir.

Kahve falında inşaat enkazı görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini enkaz altında görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında enkazdan çıkmak işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında enkaz altından kurtulmak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir