AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini enkaz altında görmek

Kahve falında birini enkaz altında görmek

Kahve falında birini enkaz altında görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini enkaz altında gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında enkaz altından kurtulmak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Kahve falında enkaz altında kalmak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak kısmetlerinin kapanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini enkaz altında görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında enkaz altından çıkmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında deprem enkazı görmek hastalıkların son bulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inşaat enkazı görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir