AnaSayfa / Genel / Kahve falında enkaz altından çıkmak

Kahve falında enkaz altından çıkmak

Kahve falında enkaz altından çıkmak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında enkaz altından çıkmak gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Kahve falında enkaz altından çıkmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında enkazdan çıkmak bilmediği duyguları tadacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak daha fazla gelire kavuşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kendini yiyip bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında enkaz altından kurtulmak yeni iş kapılarının açılacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birini enkaz altında görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında enkaz altında kalmak çok büyük bir şok yaşayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçak enkazı görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir