AnaSayfa / Genel / Kahve falında enkazdan çıkmak

Kahve falında enkazdan çıkmak

Kahve falında enkazdan çıkmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında enkazdan çıkmak gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında enkazdan çıkmak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında enkaz altından çıkmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak enkazı görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ev enkazı görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında enkaz altından kurtulmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem enkazı görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir