AnaSayfa / Genel / Kahve falında enjektörle iğne yapmak

Kahve falında enjektörle iğne yapmak

Kahve falında enjektörle iğne yapmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında enjektörle iğne yapmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Kahve falında enjektörle iğne yapmak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Kahve falında enjektör iğnesi görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok ünlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında enjektör yapmak başarıların artacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında enjektör görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya inanılır.

Kahve falında enjektörle kan almak onuruna ve şerefine leke süreceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında enjektörle kan aldırmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına iğne yapmak yeni duygular tadacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine inanılır.

Kahve falında koluna iğne yapmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir