AnaSayfa / Genel / Kahve falında enjektör yapmak

Kahve falında enjektör yapmak

Kahve falında enjektör yapmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında enjektör yapmak gördüyseniz:

  • İlginç olaylar aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı pozitif etkileyebilir.

Kahve falında enjektörle iğne yapmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında enjektör yapmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında enjektör görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında enjektörle kan aldırmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında enjektör iğnesi görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında enjektörle kan almak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan tahlili yapmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle piknik yapmak beddua ve ah alacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir