AnaSayfa / Genel / Kahve falında enjektörle kan aldırmak

Kahve falında enjektörle kan aldırmak

Kahve falında enjektörle kan aldırmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında enjektörle kan aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında enjektörle kan aldırmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında enjektörle kan almak fal sahibinin işlerinin açılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında enjektör yapmak düşmanlarını alt edeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında enjektörle iğne yapmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında enjektör iğnesi görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında enjektör görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kolundan kan aldırmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kan aldırdığını görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir