AnaSayfa / Genel / Kahve falında enjektörle kan almak

Kahve falında enjektörle kan almak

Kahve falında enjektörle kan almak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında enjektörle kan almak gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Kahve falında enjektörle kan aldırmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalettir.

Kahve falında enjektörle kan almak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında enjektörle iğne yapmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında enjektör görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında enjektör iğnesi görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında enjektör yapmak sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini kanlar içinde görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya işaret eder.

Kahve falında kan ve damar görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir