AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kolunda altın görmek

Kahve falında annenin kolunda altın görmek

Kahve falında annenin kolunda altın görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, daha güzelleşeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin kolunda altın gördüyseniz:

  • Harika önerileriniz olmasına rağmen, çok fazla baskı yapmanız ya da ısrar etmeniz hiç bahsetmemenizle aynı etkiyi yaratabilir.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına yorulur.

Kahve falında annenin kolunda altın görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek sağlık problemleri yaşamayacağına, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek günah işleyeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında annemin kolunda bilezik görmek evlatlarından memnun olacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir