AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin kolunda bilezik görmek

Kahve falında annemin kolunda bilezik görmek

Kahve falında annemin kolunda bilezik görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalet eder.

Kahve falında annemin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin kolunda bilezik görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda altın bilezikler görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir