AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın koluna girmek

Kahve falında kızın koluna girmek

Kahve falında kızın koluna girmek her anlamda feraha kavuşacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın koluna girmek gördüyseniz:

  • Yeni verileri birleştirmeniz zaman veya başarı kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kızın koluna girmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın koluna girmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin koluna girmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin koluna girmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının koluna girmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Kahve falında koluna girmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir