AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle kol kola girmek

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle kol kola girmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle kol kola girmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında kol kola girmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle kol kola yürümek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek kendisine olan güvenin artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kol kola gezmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir