AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zenginliği bulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşı görmek başarısının düşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşa küsmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir