AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşını görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek parasız ve işsiz kalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir