AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek gelişim içine girileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla kavga etmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla konuşmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının ölüm haberini almak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek kendisine ev alacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla kavga etmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşlarını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir