AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşı görmek

Kahve falında en yakın arkadaşı görmek

Kahve falında en yakın arkadaşı görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, kendisini işine vereceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşı gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, başarılarının kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kırılan kalplerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşını görmek işveren pozisyonuna geleceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının ölüm haberini almak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla küsmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir