AnaSayfa / Genel / Kahve falında emir sultanı görmek

Kahve falında emir sultanı görmek

Kahve falında emir sultanı görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında emir sultanı gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında emir sultanı görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında emir sultan hazretlerini görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında birinden emir almak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işarettir.

Kahve falında emir vermek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılana emir vermek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe emir vermek isteklerine kavuşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında komutandan emir almak işinin gücünün rast gideceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulur.

Kahve falında askerlere emir vermek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir